25 Mayıs 2016 Çarşamba

BİOBELLİNDA ÜRÜN LER NASIL SULANDIRILIR

BİOBELLİNDA ÜRÜN LER NASIL SULANDIRILIR |  görsel 1
Konsantre deterjan normal deterjanlardan daha az kullanılmasına rağmen aynı etkiyi gösteren deterjanlara  denilmektedir. Konsantre ürünün seyreltilmesi, ürünün tipine göre farklılık gösterir 1/3, 1/5 , 1/10 a kadar seyreltme yapılabilir.
Fazla deterjan kullanmak daha iyi temizlik demek değildir. Su içerisinde çözünebilecek maksimum deterjan miktarı bellidir. Bu maksimum miktar aşıldığında fazladan ilave edilen deterjan suda çözünmez, kalıntı olarak kalır. Konsantre deterjan fikri çevreyi korumak adına son derece önemlidir.
Konsantredeki en büyük amaç tüketicinin tasarruflu alışveriş yapmasıdır. Bunun yanında, evde gereksiz yer işgalini önler ve alışveriş sonrası taşıma kolaylığı sağlar.
Pratik kullanım kılavuzunda özellikle belirttiğimiz sulandırma ölçülerini dikkate alarak kullanmanızı öneriyoruz.  Sulandırma oranlarında görmüş olduğunuz, 1/3 – 1/5 vs. Tüm oranlarda herzaman düşük olan rakam ürünü, yüksek rakam su oranını gösterir. Bir ürünü sulandırırken 1 kapak ürün konmuşsa aynı kapakla 3 kapak su koyacağınız anlamına gelmektedir.
Kısaca açıklamak gerekirse, BioBellinda  Cam &Mobilya temizleyici ürünümüz 1litre ancak 13 lt. Eş değerdir. 1 lt ürünün tamamını sulandırmak isterseniz tam 13 lt. Su ilave etmeniz gerekir.
1lt. ürünü taşımak ya da saklamak ile 13 lt. ürünü taşımak ve sağlamak eşit değildir. Cam Mobilya Temizleyici belirtilen orandan daha az sulandırdığınızda ( 1/ 13) kullanıldığı alanda bulanıklık yapar ve istediğiniz performası vermediği gibi size ekstra iş yükü çıkartır, arındırmakta zorlanırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder